Baking

CÁC CATEGORIES TRONG MỤC BAKING

1. Các dụng cụ cần có (chưa tổng kết)

2. General tips anh techniques: Mẹo và kĩ thuật cơ bản khi nướng bánh

Một số điểm lưu ý khi làm quick breads

3. Master recipes: Các công thức cơ bản (gốc)

Master Croissant Dough

Master Pastry Cream

4. Breakfast sweets

Brioche raisin snails – bánh cuộn nho khô

Cashew Honey Sticky Buns: Bánh cuộn mật ong hạt điều

Muffin bí đỏ

Sweet cream biscuits – biscuit kem

5. Cookies

Amould Biscottie – Biscottie hạnh nhân

Butter Twists – Cookies quấn thừng

Chocolate Chip Cookies (2)

Chocolate Chip Cookies from Betty Crocker’s (1)

Chocolate Crackles – Cookie sô cô la rạn

Christmas Cookies – “Nghịch” Cookie Press

Madeleines vị chanh- Bánh Pháp

Madeleines vị cam

Peanut butter and jelly bars – Cookie bơ lạc với mứt

6. Cake

Cake Pops

Caramel-peanut-topped Brownie Cake – Bánh Brownie phủ lạc – caramen

Fresh Ginger Bundt Cake – Bánh Bundt gừng tươi cho ngày Valentine 2012

Madeleines – Tea cake Pháp

Madeleines vị cam

7. Bread

Bánh mì cà chua bi – Roasted-tomato bread

Bánh  mì cuộn nho khô đường quế: Raisin Swirl Bread

Bánh mì không nhào

Brioche cuộn nho khô (ngọt)

Brioche Golden Loaf

Cashew Honey Sticky Buns: Bánh cuộn mật ong hạt điều

8. Pies and Tarts

9. Pastries

Croissants (Baking Challenge)

Croissants: Công thức ưng ý

Ham Braids: Bánh đuôi sam nhân mặn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s